poniedziałek, 13 czerwca 2016

196.

 Kokosowy krem selerowo-bananowy z suszonymi figami, nerkowcami w słoiczku po Nutters+  kawa karmelowa z mlekiem




Składniki:
  • 1/4 korzenia średniego selera
  • banan
  • 3 łyżki jogurtu greckiego
  • łyżka brązowego cukru
  • łyżka mąki kokosowej
Przepis:
    Seler pokrój w kostkę, a banana w plasterki. Zblenduj je z jogurtem, mąką i cukrem. Podaj z dowolnymi cudami :)
 

5 komentarzy:

  1. Wygląda pysznie ;) A wszystko co jest umieszczone w słoiczku po czymś smacznym wydaje się jeszcze bardziej atrakcyjne :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Zawsze jak wbijam na tego bloga to robię się głodna (T^T)

    Zapraszam:
    http://czarny-kotyszek.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Takiego połączenia nie jadłam - kokos, seler i banan ? Jestem zaintrygowana :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Takiego połączenia jeszcze nie próbowałam. Zaskoczyłaś mnie :D

    OdpowiedzUsuń