środa, 15 czerwca 2016

197.

Sałatka z szarpanym orzechowym kurczakiem, mozzarelą, pomidorkami i nerkowcami
 



Przepis:
Kawałek kurczaka ugotowałam w wodzie, poszarpałam go używając dwóch widelców. Dodałam do niego łyżeczkę masła orzechowego, łyżeczkę sosu sojowego i szczyptę soli. Wymieszałam. podałam na mixie sałat z pomidorkami koktajlowymi, tartą mozzarelą, nerkowcami.

***
Zbiwszy kolano, Rafał musiał nieść Izabelę.
Tak się kończy matematyka na świeżym powietrzu -.-'

3 komentarze:

  1. Sałatka nie dla mnie, ale taką z ciecierzycą zamiast kurczaka chętnie bym zjadła, bo bardzo lubię dodatek masła orzechowego do takich dań ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajny lunchowy przepis. Uwielbiam dodatek masła orzechowego do mięsa ! To musiało być pyszne :)

    OdpowiedzUsuń