piątek, 24 czerwca 2016

209.

Chicken braid ze szpinakiem, bazylią i sosem czosnkowym 

 
 
 
*warkocz z ciasta francuskiego pieczony z papryką,orzechowym kurczakiem, szpinakiem i czosnkiem
 
***

 

 
I ten kawałek firanki w tle XD... No to nie wymaga dłuższego komentarza.
 
***
Sezon na "żywię się poziomkami" uważam za rozpoczęty :D

 
***
"Ostatni raz z moją klasą..."
to już dziś.

4 komentarze:

  1. wow, wygląda bardzo apetycznie! muszę zrobić ten przepis
    uwielbiam szpinak i kocham bazylię :)
    pozdrawiam cieplutko myszko :*

    OdpowiedzUsuń
  2. Też przeżyłam ostatnie chwile z klasą, ale miałam tą przyjemność bardzo się nie rozklejać ;P

    Mam pytanie trochę z kosmosu, ćwiczysz coś może?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też jakoś specjalnie się nie rozpłakałam ;) jeśli te moje podrygi- czytaj "bieganie" XD- można uznać za ćwiczenia, to tak

      Usuń