czwartek, 30 czerwca 2016

217.

Jogurtowe lody jagodowe z malinami, laskowymi i kawą orzechową z mlekiem
 



]
Składniki:
  • 3 garstki jagód
  • 300 g jogurtu greckiego
  • łyżeczka brązowego cukru
Przepis:
    Jagody zblęduj z jogurtem i cukrem. Przelej masę do woreczka i włóż na noc do zamrażarki. Rano rozkrusz lody malakserem. Podaj z ulubionymi dodatkami.
 
 


7 komentarzy:

  1. Cudownie musiały smakować takie lody -mają smakowicie jagodowy kolor :)

    OdpowiedzUsuń
  2. haha, szkoda że odpadliśmy, przy takich lodach można mecze oglądać

    OdpowiedzUsuń
  3. Wspaniały kubeczek pyszności :).

    OdpowiedzUsuń
  4. Pycha :)Domowe lody nie mają sobie równych
    myownpleasures.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Jezu czemu ja nie jem takich śniadań :D Wprowadzam się!

    OdpowiedzUsuń