wtorek, 23 sierpnia 2016

261.

Domowe zdrowe lody słony karmel z polewą czekoladową i lemoniadą
 



 
Składniki:
  • 3 banany
  • łyżka masła orzechowego
  • 3 łyżki pszenicy preparowanej
  • 2 szczypty soli
  • łyżeczka miodu
  • 2 krówki (pokrojone w kostkę)
Przepis:
    Banany zblenduj z masłem orzechowym, solą i miodem na gładką masę, dodaj pszenicę i krówki. Wymieszaj dokładnie i przełóż do plastikowego pojemniczka. Wstaw na noc do lodówki. Rano lody będą gotowe :)
 
***
Nareszcie w domu :')

4 komentarze:

  1. solony karmel to mój ulubiony smak lodów! <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Co za rozpusta :D Też tak chcę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale to musi być pyszne takie połączenie słodko-słone :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiamy lody na bazie bananów, mm! <3

    OdpowiedzUsuń